zaterdag 28 juli 2018

Wie zijn koffers pakt... naait.

In juli belanden er al eens delen van je kleerkast in een koffer. Lekker selectief voor in de buik van een vliegtuig. Fashionbloggergewijs, met een outfit voor elke halve dag in alle uitgebreidheid.  Of in vouwkratjes, handig voor op de camping. 
Wij gebruiken per persoon 1 koelzak-van-de-Colruyt. Die man aan de kassa keek wat vreemd bij mijn massa-aankoop, maar het is een efficiënt systeem: een overzichtelijke rechthoek voor in de hoek van onze tent, maar compacter in de auto dan een kratje. Neem de tip voor wat ze waard is. ;-) 

Gecombineerd met de solden, maakt inpakken van juli ook een maand waarin je - al dan niet terecht - het gevoel hebt dat er zich vestimentaire tekorten ontwikkelen in je kleerkast. Of in die van de kroost. Veellingen slaan aan het shoppen. Enkelingen slaan aan het naaien. Ik pleit niet onschuldig in categorie 1, maar laten we het vandaag toch over het tweede geval hebben. Ik vul mijn koffer koelzakken ook, dit weekend. En op mijn lijstje staan alvast twee verse shorten waar ik blij mee ben.

Curieus naar het verhaal? Dat vertel ik op de blog van mijn tweede habitat!


4 opmerkingen:

 1. Ik kocht sjotzakken in de decathlon... 2 grote voor mama en papa en 2 kleine voor de kids... Onze kleren blijven wel niet koud natuurlijk 😆😂🤣

  BeantwoordenVerwijderen
 2. heel leuke vulling voor die koelzakken. Ik probeer mij dat dus voor te stellen, zo van die koeltassen in de tent/auto, moeilijk om ze zonder ijsjes en consoorten te zien ;-)
  in ieder geval zijn jullie derrieres schoon verpakt voor het komende verlof

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nog een short nodig, is er ook een volwassen patroon? Please?

  BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!