dinsdag 31 maart 2009

Toilet
Hoe kleiner het dametje, hoe meer tijd er elke dag in haar toilet kruipt. Ik had er geen idee van hoeveel plooitjes en hoekjes en kantjes er te reinigen zijn aan zo'n minimensje. En dan mogen we al blij zijn dat ze ons zo snel van dat ellendige navelstompje heeft verlost. En dat ze een meisje is. Niets tegen jongens hoor, maar die plassen naar het schijnt wel eens in hun eigen ogen tijdens het verluieren. Of op jou, nog leuker.

Gelukkig heeft Liv een vake die behoorlijk handig is in het verzorgen van het toilet van zijn dochter. Al is hij geen fan van body's met te veel knoopjes. (En ook niet van haar allereerste pamper. Maar daarin is ze gelukkig al wat beschaafder geworden.)


1 opmerking:

  1. haha, ik heb al het tegenovergestelde zitten denken: dat een meisje nog meer plooitjes heeft en dus nog moeilijker is dan een jongetje. Maar idd geen douchkes van een meisje. En Marcel heeft ook een papa die zich in de luiers gespecialiseerd heeft (tijdens die eerste weken hoorde ik hem zeggen "'t is hier kakaman, Marcel") en niet houdt van bodies met teveel knoopjes en lintjes

    BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!