woensdag 8 april 2009

Dieet


Niet dat we Liv complexen willen aanpraten.

Maar toch. 

Doet haar Omabetty zo veel moeite om een kleedje te maken. Zodat ze er net kan voorkomen met Pasen. Dat gingen we vandaag tussen het middageten en een nieuwe pamper even passen. En wat blijkt? Kleedje af, kindje te dik geworden. 

Liggend op de foto lukt het nog net, maar wat u niet ziet is dat het op haar rug helemaal niet meer dicht geraakt. En omdat een dieet voor een kindje van vier weken best geschift zou zijn: iemand een meisje met maat 50? Schattig kleedje in de aanbieding...

4 opmerkingen:

 1. hoe schattig! Ik heb geen babymeisje, en moest mijn recentelijkste baby wel een meisje zijn geweest, maat 50 is ie ook allang ontgroeid!
  Proficiat met de baby (ook al is ze blijkbaar al een paar weken oud)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mijn minimeisje was 56cm met de geboorte dus dag met kleedjes.. of toch niet .
  nu zijn die jurkjes topjes geworden .
  mooi kleedje !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Misschien toch eens punten beginnen tellen ;-)

  Hehe, leuk je verhalen te lezen en je gezinnetje te zien stralen. Dringend tijd dat ik Liv eens in levende lijve ontmoet.

  Brussels groet,
  Ziska

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ tantehilde: geen babymeisje, maar wel een jongen met een stoere pamperbroek! Dat idee is ook al doorgestuurd naar Omabetty, intussen, met een bloem op de billen is die ook perfect meisje-proof. :-)

  @ spookjes: ha, topjes, goed idee! Dus ik moet ze gewoon wat op de groei maken en zorgen dat de armsgaten breed genoeg zijn.

  @ Ziska: ik heb gezien dat je niet kan op de dag dat de collega's komen... Maar uiteraard: zeker welkom voor een uitgebreid privé-bezoek, laat maar weten wanneer! (Ik kom één dezer ook wel eens naar Brussel.)

  BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!