woensdag 1 april 2009

Net als vake

Wie ooit wel eens een nacht met Wim in dezelfde ruimte heeft geslapen weet dat hij een wel heel bijzonder manier van snurken heeft. 

(Noot aan de argwanende lezer: ok, het is een vreemde zin om mee te starten misschien. Begrijp me niet verkeerd. Het is niet zo dat Wim de reputatie heeft dagelijks van bedpartner te wisselen en een hele lijst op zijn palmares heeft staan. Maar als je in de jeugdbeweging zit slaap je nu eenmaal wel eens op een slaapzaal met een hele groep mensen samen. Die je vrolijk kan plagen met je slaapgeluiden. Dus er zijn wel degelijk heel wat mensen die zich aangesproken kunnen voelen door deze eerste zin.)

In elk geval: Wim snurkt niet echt. Hij 'blaast luchtmatrassen op'. Het geluid is echt zeer vergelijkbaar. Tot grote ergernis van wie er naast ligt en wil slapen.

Liv moet niet onderdoen voor haar vake. Ze heeft een heel eigen sound, maar ook die gaat niet onopgemerkt voorbij aan haar kamergenoten. De beeldkwaliteit is niet geweldig (wegens opname met gsm) maar als je je boxen aanzet hoor je een mooi voorbeeld van Livlawaai:

1 opmerking:

Curieus naar wat jij er van vindt!