dinsdag 2 oktober 2012

Aftelweek: deel 7, met give-away!

Vanuit het standpunt van een blogster kan je Naaiend Vlaanderen (en Nederland) indelen in de volgende categorieën: 
1° blogsters-die-je-al-kende-voor-ze-blogden
2° blogsters-van-wie-je-eerst-de-blog-kende-en-toen-pas-de-persoon-erachter
3° onbekende-blogsters
4° bloglozen

Eloleo zit trouwens in de tweede categorie, wat enigszins opmerkelijk is want wij werken in dezelfde gang... Niet dat de categorie waartoe je behoort een effect heeft op het resultaat van je handwerk, maar toevallig was onze testersgroep een representatieve steekproef uit bovenstaand lijstje. Met, in deze aftelweek, als enige probleem: hoe laten we categorie 4 aan het woord? Ah dan doen we dat zelf, natuurlijk!

Cover_zo geknipt3

Karen en Trees zijn dan geen naarstige dagboekvoltypers, de motor van hun naaimachine is even overbelast als die van ons. Trees testte o.a. de boekencover. Een boek over naaien met daarin een genaaide boekencover, hà!

boekencover
Op de boekfoto rond dat boek van die ene man die ook wel eens over de vloer komt bij de uitgeverij. Weet je meteen hoe je 't kunt verpakken als binnenkort nummer vier uitkomt. Maar voor veggies als mezelve, die in 's mans schrijfsels te veel vlees terugvinden, legt ons boek gelukkig ook uit hoe je een cover op maat kunt maken. Voor het schriftje van je schoolgaande zoon, of meteen voor de Dikke Van Dale.

boekencover1

boekencover2

En dan hebben we ze gehad, de testers, dus nu is het aan u! Morgen zou de eerste 'bevoorrading' van de boekhandels kunnen plaatsvinden. De eerste die morgen een foto post op onze Facebookwall van het boek ìn een 'echte' boekenwinkel, zo eentje met muren en een dak dus en vol boeken enzo, hoeft het niet te kopen want krijgt het van ons opgestuurd, met onze poot erin en al! Wij hebben zelf geen tijd om te gaan kamperen voor de gesloten deur, maar misschien heeft u het er wel voor over. 

23 opmerkingen:

Ladybug & Co zei

Ik wacht bij mijn brievenbus :)

MariE zei

Is het morgen ook in Nederland verkrijgbaar? Ik hoop het !

Kris zei

haha, mag het ook in de virtuele boekzaak? tof meiden

Createlas zei

En wat met Spanje...zit hier in`t zuiden, niet ver van Marroko... moet ik dan 20 jaar wachten...(gezien de figuurlijke achterstand)

lielebeesje zei

Ik heb het nu al, gesigneerd en al. En het is prachtig! Ik wil er meteen invliegen...
Proficiat allebei!
Kan ik er nog eentje winnen ook? ;-)

Audrey zei

Ik kan er ook niet vroeg gaan zitten, maar morgen zal ik hem hebben ;-)

Juffertje-in-het-groen zei

Merciekes voor het harde werk dat jij en Sanne in dit boek gestoken hebben (en dat geldt natuurlijk ook voor alle testmadammen). Dankzij Bambiblauw kon ik vanmiddag al genieten van al dat moois. Mijn vingers kriebelen al om eraan te beginnen!

LiLa zei

Ik kon net een exemplaar inkijken en het is magnifiek! Niet alleen de patronen, maar ook lay-out, kleuren, ... af tot in de puntjes zoals we van jullie gewoon zijn! En eindelijk krijgen we omabetty te zien :-)
Proficiat en geniet ervan!

maaike zei

aha, voel ik hier een wedstrijd?? we zullen eens proberen :-)

Sofie zei

Ik heb het daarnet gekregen en 't is zoals Lila zegt: af tot in de puntjes. Het geeft mij goesting om te naaien!
Echt goed gedaan, dames!

MultiVroon zei

Gefeliciteerd hoor!

Kir zei

Oooooooh! Spannend!

Gisela zei

Ik ben vol verwachting aan het wachten bij mijn brievenbus, verzonden vanuit Bambiblauw, dus met jullie poot er al op ;-)

Katleen zei

Ik ben hier ook vol spanning aan het wachten op een mail van de standaard dat het boek er is! *joepie*

Flora Lux zei

Te laat voor jullie wedstrijd, maar strakjes passeer ik nog even langs de boekhandel. Ik kijk ernaar uit! Ik bewonder het werk dat jullie geleverd hebben!
Trouwens, ik ben net van categorie 4 naar categorie 3 gegaan en op mijn blog loopt ook nog eventjes een lekkere give-away.

vee zei

IKHEBHETIKHEBHETIKHEBHETIKHEBHETIKHEBHET!!!!! 't is alles wat ik verwacht had en nog veel meer, de mevrouw van de chirowinkel in mechelen vertelde dat jullie kwamen signeren op 8 december, dan mag ik mijn exemplaar toch meenemen zeker, want ik ging niet wachten tot 8 december hoor :) ze zei trouwens dat jullie "twee meisjes" waren!!! ik vond ook al dat degene van jullie die 39 is er veeeeeeeeeeeel jonger uitziet :)

Eva zei

Boekenbeurs? Ja?

Eva zei

En stiekem hoop ik ooit een tot categorie 3 (of nog beter: 2) te behoren ;)

Catharine Deweerdt zei

Hallo, Als collega auteur ben ik natuurlijk benieuwd hoe jullie het aangepakt hebben. Mijn felicitaties, heel mooi, kleurig, duidelijk en met mooie foto's. Ik heb hem zojuist in mijn hand gehad, aanstekelijk, ik wens jullie van harte heel veel succes.

Marina zei

Ja zeg, hij overtreft alle verwachtingen, wat een plezier, en aan oma Betty en opa Jan, wat leuk dat jullie er bij waren, wat zullen jullie blinken met die mooie genen van jullie!
Het is een waar feestje, gefeliciteerd dames!

Cathy zei

Proficiat !!! zeer leuk boek deze middag in de standaard gaan halen !!

Nienemie zei

Ik heb het boek!!!!!!!!!!!!!! Proficiat dames het is super leuk!

Marina Grosemans zei

PROFICIAT!!! ik heb het boek vandaag gekocht... zeer mooi met leuke foto's ik ga het zeker gebruiken!
Dank u wel!