donderdag 9 oktober 2014

Onze poot in uw boek: signeertijd!

Het scheurkalendertje dat aftelt naar Zo Geknipt! 2 vertoont anorectische neigingen de laatste tijd. Luttele dagen scheiden ons van het snuffelen aan vers gedrukt papier en het ritselen van fris gekapte bladzijden. De sneakweek op Facebook doet ons uitkijken naar wat jij allemaal gaat koken met ons tweede receptenboek. 

Wil je graag een exemplaartje met een handtekening? Dat kan!

Het boekenteam woont op Gentse of (dicht bij) Leuvense bodem, dus we voorzien twee momenten waarop we de signeerpen ter hand nemen. (Klinkt chique, nietwaar?)

Op dinsdag 14 oktober 2014 (aka volgende week dinsdag) kan je terecht in Leuven. We zitten dan tussen 16u30 en 21u in Bar Stan. Die plaats is niet zomaar lukraak gekozen. Ik deed vooraf een uitgebreide en jarenlange screening van de Leuvense etablissementen en ik kan met zekerheid zeggen: bij Bar Stan wil ik met veel plezier 4,5u zitten wachten op uw komst.


Binnen-en-buiten voor een boek, dat kan! Net na het werk (vandaar die 16u30), tegen etenstijd, of als kindjesbedtijd is gepasseerd.

Maar wat ook kan is: afspreken met vriend(in)nen, een praatje met ons slaan aan Bar Stans 'grote tafel' (want daar gaan we zitten) en uzelf vervolgens trakteren op lekkers en een babbel op die plezante plek. Ik kan u bijvoorbeeld een Nicole aanbevelen (home-made vlierbloesemlimonade, mmmm) of een blik op het bord waar de - immer aan te raden - dinerkaart staat neergekrijt.

U hoort het. Ik doe dat écht voor mijn plezier, pennen in boeken. Vooral in goed gezelschap en met lekkers!


Wat moet je doen?
- Stuur een mailtje naar zogeknipt2@gmail.com en schrijf erbij hoeveel boeken je graag wil. Zo hebben wij er zeker genoeg bij.
- Kom dinsdag tussen 16u30 en 21u00 naar Bar Stan.
- Betaal het boek ter plekke. (Het kost 24,95 euro). Liefst zo gepast mogelijk, al houden we rosse muntjes van 5 cent in de aanslag!

Niet uit het Leuvense? Op zaterdag 18/10 van 15u tot 18u30 zijn we te vinden in Gent! Waar juist, dat lees je hier later.

Help! Ik geraak niet in Gent of in Leuven!
Dan kan je misschien ook online aan een gesigneerd boek geraken! Hou de Facebookpagina van Bambiblauw in de gaten en ga op zoek naar ons boek in de shop. Want de snelle beslissers die bij die webshop een boek bestellen in pre-order, maken ook kans op een gesigneerd exemplaar!

(Foto's: Bar Stan)

9 opmerkingen:

 1. "Net na het werk", dat is voor mij die dag 22u :-(. (En dat dan op 100m van Bar Stan) Boehoe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had het daarjuist al gezien op de site van bambiblauw en direct besteld ;-), Die bar stan kende ik nog niet, volgende keer een bezoekje brengen als we door alle drukte heen nog eens "in't stad" geraken. De handjes kriebelen alvast bij het zien van al het moois bij de sneakprevieuws!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Juist verlof gekregen de 18e, de verlofgoden zijn mij gunstig gezind, juij! Benieuwd waar jullie zullen te vinden zijn in gent.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb het boek al op mijn verlanglijstje van de Sint gezet (jaja, die komt nog altijd, mijn mama vindt dat véééls te leuk!), dus mag het niet zelf kopen, maar ik kom heel graag eens langs om van op afstand jullie glunderende glimlach te bewonderen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kijk superhard uit naar jullie boek! Maar jammer genoeg kan ik niet langskomen :( Gelukkig heb ik het boek reeds 'supersubtiel' aan mijn moeder gevraagd voor mijn verjaardag. Perfect verjaardagscadeau ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb mijn zus die op kot zit in Leuven alvast de opdracht gegeven om er dinsdag eentje te komen ophalen! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!