Pagina's

woensdag 5 augustus 2009

Bericht aan Livs babysitters

Bericht aan Livs babysitters: zoals u weet is Liv een kind met een handleiding.

De upgrade (Liv 5.0) is nu beschikbaar: namelijk hier.

5 opmerkingen:

 1. Maar zo een werk daarvan gemaakt! ikvoel mij ineens een slechte moeder. Ik heb nooit enig papiertje geschreven hoe mijn baby moest behandeld worden, 'doe maar iets' zeg ik altijd. Als hij huilt, moet je hem op de arm nemen, en als hij moe is in zijn bedje. Ocharme, mijn kind...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. LOL! Mijn baby, fout: PEUTER (wat gaat dat toch snel), is vandaag met opa en oma op stap. Voor het eerst met de trein naar zee, zonder handleiding. Aiai, als dat maar goed komt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, nee, ocharme het mijne!
  Uiteindelijk maakt het me niet uit wat ze er mee doen hoor, als ik ze maar levend terugkrijg, en liefst met alle onderdelen op de juiste plaats. Die handleiding is meer een uit de hand gelopen knipoog naar mijn vaders handleidingenobsessie. Maar ik vond het nu wel leuk om Liv 2.3 na te lezen en aan te passen aan haar huidige 'toestand'. Wat een verchil met drie maand geleden, merkte ik.

  Met de trein naar zee! Volgens de berichten van mijn wederhelft, die vanochtend met de trein naar het werk reed, zat vanmorgen half het land op de trein naar zee. :-) Hopelijk had-ie het leuk daar!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dit vind ik wel typisch
  zaterdag gaat marcel naar zijn tante, en die zei ook "doe er een briefje bij", dus nu weet ik waar ik de inspiratie moet halen wat betreft nuttige informatie voor babysitters

  ps waar vind ik leuke stof voor ouderwetse strandstoelen, je weet wel, plooibaar, houten frame

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De trein naar zee zat inderdaad vol, vohhhhhhhllll! Opa mocht de hele rit rechtstaan maar ons duvelke zat gezellig bij oma op schoot. Zonder handleiding heb ik hem - geheel en al - netjes teruggekregen. Ahneen, een krab ofzo had in zijn teen gebeten ('t zal wel ;-)) en zijn pipi was hij verloren in zee. 't Is maar dat je't weet, 't was ter hoogte van Oostende.

  BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!