dinsdag 9 februari 2010

winterblues

Ik geraak maar niet aan de computer de laatste weken. Ik kan niet volgen met lezen, laat staan dat ik iets geblogd krijg. En achter de naaimachine vind je me al helemaal niet. Ik ben voornamelijk bezig met trivialiteiten (zoals de diepvriezer ontdooien) en kan ook niet blijven met andermans pluimen te gaan lopen. Zo meteen hang ik bijvoorbeeld die kilometers gordijnen op die ik dit najaar hoorde te maken. Ik liet ze zo lang liggen dat mijn moeder met die stofberg aan de slag ging en de gordijnen kant en klaar leverde. Schaamrood kleurt mijn wangen bijna purper.

Het enige product ontsproten aan mijn (anders fonkelnieuw) naaimachien is een slabje voor Nanou, intussen ook al een flinke drie maand. Nanou's grootouders zijn onze overburen.

Ik ben zelf verre van rozig. Livs kleerkast bevat heel wat roze maar dat gaat vooral om krijgertjes. Voor een kraamcadeautje ga ik echter meestal af op de stijl van het geboortekaartje, en dat van Nanou was erg rozig. Lichtroze handdoekstof dus, met achteraan geel katoen met roze roosjes. Het geheel verdient nog een strijkbeurt voor het richting bestemmeling gaat.


Bezit u één van de negen baby's die nog op mijn kraamcadautjeslijst staan? Geen nood. Ik beloof dat uw uk wordt bediend voor hij of zij één is geworden. Zullen we dat afspreken?

9 opmerkingen:

 1. En hoe zit dat dan bij ons, die van ons zal misschien heel rap 1 zijn :).
  Misschien al aan beginnen, haha! Wij zijn helemaal niet rozig. Ben wel al tot vaststelling gekomen dat oranje heel mooi staat met een bruin velletje ;).
  Maar goed, effe enthousiast doen, om nu weer naar een wachtdip te gaan. Dus neem je tijd maar voor al die andere ukjes, dat van ons zal nog even op zich laten wachten, vrees ik...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja zo gaat dat soms, maar geen nood, dat gaat wel weer over, die drang om diepvriezers te ontdooien enzo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei Elke, daar heb ik nog niet over nagedacht. Ik zal dan alvast nu beginnen, wie weet geeft dat een stomp onder 't gat van die wachtlijst. Ik blijf duimen voor snel goed nieuws en wens jullie nu al 't vliegtuig op!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoe geraakt men op die kraamcadeautjeslijst? Ben namelijk wel into roze en mijn dochtertje ook - nog 5 maanden alvorens haar eerste verjaardag :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vriezer ontdooien, gordijnen ophangen... dat klinkt niet als de winterblues, maar als voorjaarskriebels! ;-)

  Lief slabbetje hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ... nog steeds geen nieuws... ge hebt het goed te pakken...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, buikgriep sinds dit weekend, Livs vake en ik, 't is hier gezellig...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb je genomineerd voor een award! Proficiat ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!