maandag 14 juni 2010

Introducing: Schaartje

Ik ben besmettelijk. Beware! Ik erfde van u allen de blogziekte en geef die met plezier door.

Vandaag: introducing Schaartje. Schaartje (of de dame erachter) en ik waren in een vorig leven collega's. Vervolgens mocht ik achter te tekentafel kruipen toen ze trouwde met haar Meneer. Toen kondigde kleine Dora zich aan, (aka De Baby Met Het Kapsel), en alweer mocht ik een tekeningetje maken voor de gelegenheid.

En nu gaat Schaartje dus zelf aan de slag. O.a. met mijn creaties: kijk maar eens naar dit t-shirtje dat ze maakte voor kleine Tille, de dochter van twee vriendinnen, voor wie ik ook een kaartje mocht tekenen.
Schaartje zet haar eerste stappen in de wereld van de naaimachine. Haar blog dient naar eigen zeggen niet enkel om de resultaten te tonen aan de medemens, maar ook om die medemens op tijd en stond om naaiadvies te vragen. Schuilt er een Nieuwsgierig Aagje in u, of een Barmhartige Tipgever? Begeef u dan snel hierheen!

7 opmerkingen:

 1. Oh dat is mooi! Zowel het kaartje, als de t-shirt, als de naam. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Grappig, 't is precies dat jullie zo'n beetje dezelfde schrijf- of vertelstijl hebben. Ik kan daar alleen maar op zeggen: Wako marafiki blog, marafiki zangu blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb ik toch wel even door Google Translate moeten halen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik weet niet meer hoe ik op je blog terecht ben gekomen, maar ik lees het al een tijdje met plezier:)Hoog tijd om eens hallo te zeggen dus!Mooie kaart en je 'juweel" van de vorige post is een geweldig idee. Jammer dat ik niet beschik over enig tekentalent maar een mooie kaart inscannen 9en verkleinen dat kan ik, denk ik, wel!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou het ook door google translate halen, moest ik weten in welke taal het is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Schaartje: Het is Swahili en ik heb me maar meteen aan uw volgers toegevoegd ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Tof dat je iemand helpt in blogland.
  Ik ben ook juist begonnen met een blog en heb al info gekregen via mail van jou. Gelukkig bestaan er sympathieke mensen op deze wereld!
  Dank u!

  BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!