vrijdag 27 mei 2011

Dames met talent


Mijn hele week was gevuld met het openen, leeghalen en vullen van dozen. Ingewijden weten dat wij al vijf jaar in dit huis wonen. Dus dozen lijken vreemd. Maar we zijn in die vijf jaar al vier keer van verdieping verhuisd. Dan resideert er hier en daar wel eens iets in een doos. Deze week ging de grove spons erdoor. Talloze tastbaarheden uit vervlogen (mooie en minder mooie) tijden: onherroepelijk naar de kringwinkel of het containerpark.

Niets dan 'stof' te melden dus. En helaas niet het stof dat u hier gewoon bent.

Daarom hier even ontzag voor andermans talent. Verpozen tijdens het opruimen doe ik bijvoorbeeld met een kop koffie en aangename lectuur in de vorm van een Zsazsake. In de reacties klik ik dan door op de snedige exemplaren, ook nu met succes: ik kwam terecht bij Annet en viel voor haar stijl. Ik ruilde meteen een aantal van mijn euri voor postkaarten van haar hand. Die ik wilde fotograferen om u te laten zien. Maar omdat er nog wel wat dozen wachten, pluk ik het beeld gewoon rechtstreeks van haar blog. Ik ben alvast fan.

En dan de soundtrack van de dag. Ik ben niet zo'n muziekkenner. Dus ik zal u zelden met mijn uiterst doorsnee en tegelijk veel te brede smaak vervelen. Maar ik heb vandaag omstreeks 17 keer hetzelfde lied gehoord en u mag voor deze keer wel meezingen.

Die 17 keer kwam niet door mijn persoonlijke adoratie van het desbetreffende lied. Doorgaans wordt er hier naar Kapitein Winokio gevraagd (voor wie Annet van hierboven blijkbaar ook al illustreerde), maar vandaag vroeg Liv wel 17 keer na elkaar: 'nog kindje inne aabeie kijken'.

Ik moet zeggen, ik was daar niet rouwig om. Het was misschien niet helemaal hun bedoeling, maar Liv vindt Nele needs a holiday alvast een waardig alternatief voor K3!


3 opmerkingen:

  1. Hihi, zingt ze al mee? Heb ook al drie keer geluisterd :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Allebei zo mooi! Ben op youtube gaan zoeken naar meer en vond ook nog het liedje: Je ne suis pas intéressée .... wat mijn meiden prachtig en zeeer herkenbaar vinden.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Begin al maar een patroon uit te tekenen voor Carnaval 2012 !!

    BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!