woensdag 26 september 2012

Aftelweek: deel 1

Nog 1 week! Ergens in mei vroeg men ons vriendelijk 'schrijf eens een boek' (allez, met alsjeblieft erbij, ze zijn daar best wel tof). Het lijkt of het nu een paar uur later is, maar we kunnen al schrijven: binnen zeven dagen ligt Zo Geknipt! in uw boek- of stoffenhandel. Ongelooflijk maar waar.

We hebben dat aan veel mensen te danken, maar in de eerste plaats aan ons testersteam. Een hardwerkende, dertienkoppige sympathieke bende naaisters die onze patronen en handleidingen werkelijk binnenstebuiten hebben gekeerd, tot ze helemaal in hun blootje stonden. En daarna hielpen de dames ook nog om de teksten weer aan te kleden tot ze helemaal waren wat ze moesten zijn.

We stellen het deze week aan u voor, ons panel! En ze krijgen zelf de eer om zeven tipjes van de boekensluier op te lichten. 


Elke dag showt een van onze testers je een item uit het boek. In testversie, dus ook de bloopers krijg je erbij!

We gaan geen geïnvesteerde uren uitzetten in tabellen, maar een ding is zeker: als we van iemand een gigantisch gulzig grote hap uit haar vrije tijd mochten nemen, dan was het uit die van Kir. Geen letter die in het boek verscheen zonder dat zij er haar zeg over deed. Met als voornaamste focus 'gaat echt iedereen het snappen?'

En we beginnen dan ook meteen met een blooper in onze reeks met sneak previews! Kir ging aan de slag met de handleiding van de wijnfleszak en merkte fijntjes op: 'euh, ben je zeker dat dat digitale patroon overeenkomt met het origineel? Mijn handvat is zo kort?' Niet dus, daar zat werkelijk iets mis! Vergelijk haar versie met de versie in het boek, en u weet meteen waarom testers handig zijn.

wijnfleszak

5 opmerkingen:

Curieus naar wat jij er van vindt!