donderdag 27 september 2012

Aftelweek: deel 2

'Mevrouwtje Baby' is haar middle name. Ze heeft er zelf nog geen. Maar heeft u er een in huis, leg hem met een gerust hart in haar handen en ga een uurtje shoppen ofzo. Of uitgebreid in bad. Of leg u in bed en slaap op beide oren: het kind is veilig. Mevrouwtje werkt tussen de baby's. Ze ontwerpt dingen voor baby's. Ze wordt nooit moe van bevallingsverhalen, al hoort ze die elke dag. Als ik geen raad weet met een pasgeboreling (dat gebeurde deze week nog) vraag ik het haar. En dan weet ze het.

Het is dus ook niet verwonderlijk dat Missy N. voor de babyjas ging, toen ze mocht kiezen welke boekinhoud zij zou onthullen. 

Cover_zo geknipt3

Ik maakte het jasje vorige najaar voor verschillende kersverse aardbewoners en kreeg weleens de vraag naar het patroon. Et voilà. Zo Geknipt!, babyjas inbegrepen, met tips om het ding aan te passen aan de seizoenen.

Het jasje staat in het boek in maatje 68, ideaal als kraamcadeau. Baby Judith was zo gewillig om zich te laten jassen op een van de zonnigste zomerdagen en werd zo vereeuwigd in het boek. Hier zie je de versie van Missy N!
babyjas

5 opmerkingen:

 1. oh wauw zo leuk! Ik twijfelde nog voor het boek omdat ik het eerst eens wou zien maar dit trekt mij toch wel al over de meet :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dacht exact hetzelfde! En bij deze ben ik helemaal over de streep getrokken.

   Verwijderen
 2. En ik die dacht dat er enkel tassen in het boek zouden verschijnen... Hiep hiep hoera voor de babyjas!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. zoals ik bij Missy N. al zei: hierop zat ik vol ongeduld te wachten, zooo'n tof jasje! En zoooo'n toffe baby, bleek gisteren nog maar eens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik kijk zelfs al uit naar al de Huh?'s in het boek... Aftellen!

  BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!