zaterdag 10 november 2012

Een overheerlijk rustpunt in een overvolle week

Zucht. Ik zit even. Tasje koffie en een zoetje.

muffin

Een heerlijk, zalig, zoet, zoetje. Met appel en kaneel, met kruidnagel en meel. Met agavesiroop (want ik had geen ahorn), met amandelen (want ik had geen walnoten), met gember (want de kardemom ontbrak me) maar evengoed water-in-de-mond-brengend. Wilt u weten hoe het echt moet, ga dan langs Op De Boerderij en volg dit plan

Een week vol boekenbeurzen (u vindt ons straks nog tussen 16u en 17u op Stiel en Stijl en morgen van 14u tot 17u op de boekenbeurs in Antwerpen.)

signeren

Een week met een kleindochter in de maak.

poppenkleinkind

Een week met veel werk-op-het-werk. En kinders met snotneuzen. Met veel afwas en was-was, met veel van dit en van dat. Een vermoeiende, volle, plezante week. Een onsamenhangende week. Bijna net zo onsamenhangend als dit blogbericht! Maar nu zit en zoet ik dus. Heel even.

10 opmerkingen:

 1. We zitten en zoeten even mee, wat schrijf je toch altijd heelijk :))
  (dat snotten doe ik ook even mee, maar dat was niet bedoeling)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geniet! En jou kleindochter in de maak, ik kijk al uit naar het moment dat ze af is en ik ze hier kan komen bewonderen.
  En wat een heerlijk contrast met mijn uiterst rustige, bijna volledig nutteloze (verlof)week. En toch, 't deed deugd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zoet en zit ze! Fijn weekend. Ben ook een pop aan het maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ge kunt de dankbaarheid en contentement van mijn gezicht aflezen hé... Ik wist niet dat er daar foto's genomen werden donderdag.
  Geniet van je rustpuntjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vraag met toch af hoe je dat allemaal doet, werken, boekenbeurzen, mama zijn, werkshop hier, werkshop daar en dan nog eens even overheerlijke cakejes bakken tussen de was en de plas door. Straffe madam hoor, jij! En heel mooi kleedje dat je aanhebt precies! (En zeg nu niet dat je dat ook nog gauw even zelf gemaakt hebt hé :-p) Groetjes, en geniet van je zoetjes xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat was eigenlijk echt uit noodzaak: de dames hadden het niet begrepen op een rustige zaterdag en 'samen koken' is altijd minder kot-op-stelten dan dat zij zelf de activiteit mogen kiezen. ;-)

   Verwijderen
 6. De onsamenhangendheid is u volledig vergeven. Meer nog: mijn hart maakt een klein sprongetje telkens hier een bericht verschijnt!

  BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!