maandag 8 september 2014

Een L, een M en een V

Zo! (Leven met) Liv is afgestoft en klaar voor een najaar vol handwerkplezier.


Voor inspiratie en supplies mag je niet ontbreken op de DIY Fashion Fair van La Maison Victor. Ik mocht twee gelukkigen een vrijkaartje bezorgen.

"Gebruik de L, de M en de V van La Maison in een nieuwe afkorting," luidde de opdracht. Creativiteit mag beloond worden. Dus ik koos de winnaars deze keer niet willekeurig maar geef de kaartjes aan twee van de leukste antwoorden.

Gniffel even mee met de hersenspinsels van Nathalie:

Lustig, Magisch Verliefd, ben ik, op mijn Lonkende Minnende Ventje. Ik ben dan ook een Lieve, Meerwaardezoekende Vrijster op zoek naar Lekker Mals Vlees om in te bijten! Laat Me je Verrassen! Laat Mij Vliegen, Liefhebben, Mijmeren, en Voelen! Of ben ik nu te Loslippig, Minachtend, of te Vrijuit?

Vorige week Liet Marc me Vallen voor Laura, Mijn Vriendin. Zij: een Lange Mooie Vrouw. Ik: de Lelijke Moeder Van zijn kinderen. Lang Moet Verdriet echter niet duren. Laatst Maakte Victor Langen nog avances. Langen - Marc's Vriend nota bene - is best een Leuke Man, Vind ik. Hij Laat Me Voelen wat het is vrouw te zijn, en Laat Me Vaak lachen...

Of hang volgende levensles - gepost door Nele - op een tegeltje in je huiskamer:
Life is Meaningless without Values.

Nele en Nathalie, mail even jullie gegevens naar rietblogt (at) gmail (dot) com. Passeer vervolgens met de glimlach en zonder te betalen de toegangspoort naar het handwerkwalhalla!

4 opmerkingen:

  1. terechte winnaars! wat een creativiteit in hun antwoorden :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was geweldig, bedankt voor het ticket Riet! Ik was waarschijnlijk niet gegaan moest ik het niet gewonnen hebben, en ik zou wat gemist hebben. Dus nog ne keer: bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!