zondag 15 november 2015

First things first

Achter de schermen:
Testen, graderen, opties verzinnen, pasbaby's zoeken, stofjes combineren, testers de oren van het hoofd zeuren... want we gaan weer Mind-the-Whale-en binnenkort! 

Nu de eerste Zo Geknipt! nagenoeg overal is uitgeput en niet meer opnieuw wordt gedrukt, is het tijd om een paar van de favorieten als los patroon uit te brengen. Maar uiteraard niet zonder de nodige finetuning, uitbreiding en extra's. Binnenkort verkrijgbaar: de babyjas, van maat 48 tot maat 86. In al zijn zachtheid en eenvoud en omkeerbaarheid.


Maar first things first...

Voor de schermen: 
Aftellen geblazen! Want morgen start Bloggers for Life: 50 blogsters die vanaf morgen handgemaaksels verloten voor het goede doel. Mijn sneak preview ziet er zo uit.


Maar slechts luttele uren eer ik laat zien wat er hier te scoren valt!

Wil je morgen meteen je slag slaan en goed weten hoe het allemaal in elkaar zit? Lees dan nu hieronder al even de kleine lettertjes! Zet je schrap!

De kleine lettertjes:
Elke veiling duurt van maandag tot vrijdag, u kan dus vanaf maandag tot en met vrijdag overschrijvingen doen op ons rekeningnummer BE69.3770.2596.1378, voor zoveel lotjes als u zelf wenst. Er wordt geen uitzondering gemaakt.

Per stuk waarvoor u lotjes koopt, graag 1 overschrijving. Dit om verwarring te vermijden. Wenst u voor stuk 1 graag 3 lotjes en voor stuk 5 graag 2 lotjes? Perfect mogelijk, maar bezorg ons de centen in twee overschrijvingen - eentje van 6 euro voor stuk 1 en een van €4 voor stuk 5.

Er wordt géén cash geld aangenomen gezien wij geen kassa hebben en de deelnemende blogsters her en der over het land verspreid zijn. Wilt u een lotje, gelieve u te registreren via het formulier bij elke blogpost, en daarna over te schrijven op onze rekening.

Per overschrijving vragen wij met aandrang de volledige en juiste vermelding in de mededeling te gebruiken. Deze gegevens zijn terug te vinden op de blog van de maakster in kwestie. 

U dient op de blog van de maakster van het stuk waarvoor u lotjes koopt ook het formulier in te vullen zodat wij over uw gegevens beschikken in geval van winst. Wij vergelijken deze lijst met de overschrijvingen. Enkel een overschrijving vergezeld van een registratie via het formulier is een geldige deelname. 

De centen schrijft u over op rekeningnummer BE69.3770.2596.1378 en enkel op dit nummer.

Alle centen gaan integraal naar het goede doel, er worden geen kosten vanaf gehouden, ook niet voor de verzending van de stukken. Wij doen dit allemaal om de doelen te steunen. Daarom hebben wij graag dat u het volgende in het achterhoofd houdt: het betreft hier allemaal handgemaakte stukken van hobbynaaisters. Hou er rekening mee dat misschien niet alles 100% perfect is afgewerkt. Dat is een winkelstuk ook niet. Er loopt al eens een naadje scheef of er hangt al eens een draadje los. Niemand is perfect. Gelieve dan ook wat menselijkheid te tonen en achteraf niet te klagen over uw eventueel gewonnen stuk of moeilijk te doen wat betreft de verzending. We gaan voor een perfecte imperfectie overgoten met veel menselijkheid!

Verzending naar het buitenland is duur vanuit België. Wenst u vanuit het buitenland lotjes te kopen voor een stuk? Dat kan, maar indien u wint, vragen wij u de verzendkosten zelf te dragen.

De trekking gaat door op 18 december. De winnaars worden via de blogs en op de facebookpagina bekend gemaakt.

18 opmerkingen:

 1. Hier ook wat spanning, ik ben benieuwd hoe het gaat lopen.
  En aan mijn kop staan nog oren, dus je weet me te vinden he!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super dat het babyjasje appart gaat uitkomen :) dat was een toppertje hier

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik kijk al zo uit naar dat babyjasje. Allé hup hup testers :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik smelt van baby's in dat jasje. Een schot in de roos dus!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben ik blij dat dat patroon er afzonderlijk komt :). Ik heb geen baby's meer in huis maar zou het zo graag maken als (kraam)cadeau. Komt het nog uit voor de kerstperiode?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk nieuws wat het jasjespatroon betreft. Ik kijk ook uit naar de veiling om al dat moois te aanschouwen en te kiezen.
  Lieve groetjes,
  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, dan graag een kleine tip ivm het jasjespatroon, de kap valt echt veel te groot...
  Mijn ventje, nogthans een reus, past mooi in zijn jasje, maar de kap valt altijd voor zijn gezicht. En dat is jammer, want verder is het een heelerg leuk patroon :)
  Gelukkig hebik tijdig het boek kunnen bemachtigen dan, als er geen herdruk meer komt. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is een van de doorgevoerde wijzigingen in de finetuning! Bedankt voor de bevestiging. ;-)

   Verwijderen
 8. Yes! Maatje 86! Ik zit op hete kolen ;-) Go Riet!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja ook hier wachten we op maatje 86 :-) Uitstelgedrag is soms dus ook positief, anders zat ik nu met een jasje dat metéén vervangen ging worden door dit schitterend exemplaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. M'n ventje draagt nu nog maatje 50-56, dus ben benieuwd naar de kleinere EN grotere versie van het jasje! Al enig idee wanneer die zou uitkomen? :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh zo leuk dat er andere maten van jullie jasje komen! Kijk er al naar uit! :)
  mizolilie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh, aparte patroontjes, zo tof! Dat jasje is en blijft een toppertje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geen herdruk meer, blij dat hij hier in mijn kast staat te pronken.
  Jouw kleedje voor de veiling is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Geen herdruk meer, blij dat hij hier in mijn kast staat te pronken.
  Jouw kleedje voor de veiling is prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Heerlijk vestje <3 Lang leve mind the whale patroontjes :)
  Jammer dat mijn knapen groeien als kolen en dat de jongste ook al de grootste maat ontgroeid is!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ooooh, geweldig dat jasje! Als je nog een pasbaby nodig hebt, hoor ik het graag ;)

  BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!