zondag 25 oktober 2009

Stiel, en uitzonderlijk veel Stijl

Ik was gisteren in Leuven. Ik ben daar wel vaker, dus tot zover niet spectaculair.
Maar ik was gisteren hier, en wie zin heeft in veel zelfgemaakt moois en een opeenvolging van aah's en ooh's, die begeeft zich vandaar ook best daarheen. Dankjewel voor de tip, Lilimie.

Ik had wijselijk (en eerlijk gezegd ook in opdracht) weinig geld op zak en hield het - naast een lijstje nieuwe interessante webstekjes - bescheiden bij dit paar oorbelletjes:
De dame aan de andere kant van het tafeltje wìst dat ze voor mij waren en niet voor iemand anders, en toch kreeg ik ze zo mee naar huis:
Om u maar even de sfeer van het geheel mee te geven.

Je kon een formuliertje invullen voor nieuws en ook een hokje aanvinken met 'ik wil meedoen aan de volgende editie' en ik heb getwijfeld. En ik ken een aantal mensen die ook dringend zouden moeten beginnen twijfelen.

Allen daarheen dus.

Ik ben vandaag hier. Ook heel leuk, ook zeker welkom!

6 opmerkingen:

 1. Leuven, daar wil ik ook eens heen, is toch niet gek ver van Eindhoven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Riet, ik heb er vandaag een hele namiddag gezeten (bij Elza D.)en een rok gekocht ;-)
  Oh en ik heb ja aangevinkt ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben ook eens gaan kijken maar -met schaamrood op de wangen- had er meer van verwacht. Veel volk, heel veel volk, ik vond het zo'n beetje een warboeltje. Maar ik leerde wel dat ook 'de echte' die hun waar op een beurs durven uitstallen ook niet superrecht stikken of professioneel knopen kunnen aannaaien, een hele opluchting voorwaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. oh ik heb dat papiertje niet gezien om ja aan te vinken...ik zal het misschien toch nog ergens kunnen melden, hoop ik..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook eens binnengelopen... zou zeker niet kunnen wat zo'n standhouder moet doen. Jezelf profileren (specialiseren?) - een eigen stijl ontwikkelen, en dat ook nog kunnen verkopen. Komen de oorringetjes van bij Veerle?(nevousinstallezpas) Heb bij haar eens een workshop gevolgd - zeker de moeite!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @An: dat van dat supperrecht stikken heb ik ook weleens gedacht :-), maar dat ging zeker niet voor iedereen op!

  @Tante Hilde: en terecht! Je poppen hadden er zeker niet misstaan! Ik denk dat je via hun site kan laten weten dat je mee wil doen.

  @Dominique: inderdaad, van bij Veerle! Zo'n geduldwerk is niets voor mij, dus dat koop ik met graagte bij mensen die daar wel goed in zijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!