maandag 29 oktober 2012

Boekenfeest: de winnaars

Ik dacht zo, het zal wel niet de laatste keer zijn dat ik hier iets weg geef. Laat ons eens gaan voor een duurzamer stemsysteem. Altijd die papieren nummertjes. Wat een wegwerpwerk. Dus ik viste uit de kast een zakje aquariumstenen. Ooit gekocht voor een doopsuikerproject dat uiteindelijk een andere vorm kreeg. Ik schreef een nummertje op elke steen. 

stemsysteem

Stopte ze in een mandje. Dat had ik zomaar liggen. U ook, als u met recept 19 van ons boek aan de slag gaat. (Net bij Karla nog een vrolijke versie zien passeren, trouwens!)

mandje

Ik rommelde daar wat in. Trok er wat stenen uit, en ging dan op mijn lijstje kijken welke naam er bij die nummertjes hoorde.

nummertjes
Wij verwelkomen op 8 november:

Nele schreef "Ik wil ook wel! Een stok achter de deur om de de projectjes af te krijgen en het resultaat te laten weten :-)"
Lies(je) schreef "Awel ik ga ook meedoen :-) ben al lang niet meer naar de boekenbeurs geweest ('t is nochtans achter mijnen hoek, bij wijze van spreken)..."
Eva Maria schreef "Ofcourse wil ik daar bij zijn! Laat maar komen die bubbels enzo!"
dezusjes schreef "O Ik zou zooooo graag meegaan!!! Dus ik waag heel graag mijn kans!! en ik weet al wie ik mee ga nemen!!!!!!! Joepie"
Ien schreef "Kies mij! Kies mij! Kies mij! mijn 2 favo dingen op een plaats samen: stikken en boeken! Kan niet stuk he! Proficiat met jullie boek! Staat op mijn verlanglijstje!!"
Evi scheef "Santé, ik doe mee"
ditzenDatz schreef "OMG dat zie ik volledig zitten. Het zou voor mij de eerste keer zijn op de boekenbeurs. Als vuurdoop zou dit dus kunnen tellen. Dus, ik waag hier mij kans voor een duoticket. Je weet immers nooit he"
Juffertje schreef "De boekenbeurs is zo'n jaarlijks uitstapje van mij maar dit zou het toch af maken :) dus ikke, ikke, ikke !!!"
Annie schreef "Ik waag ook mijn kans!!!Boekenbeurs nog nooit bezocht!"
Mieke schreef: Bingo, ik doe mee!
Anaïs schreef "oooh! Ik wil ook wel met een glaasje komen klinken op jullie gezondheid!"
Sara Janssens schreef: "ik wil ik will"
Kris10 schreef "Ik wil graag komen! Veel plezier op de boekenbeurs alleszins"
Ria schreef "Ja, Vip spelen lijkt me wel wat...(borrelen ook wel zenne)en dan ineens dat boek is binnenste buiten keren en nog meer van die leuke dinges maken die erin staan. Yep, en die donderdag ben ik vrij....
gr Ria"

En toen ik daarmee klaar was, merkte ik dat ik er maar 14 uit het mandje had gehaald... Zei ik al dat ik slecht met cijfers was? Enfin, ik trok er dus zomaar nog eentje: 

Storm schreef: "Oh, zo super, dat zou ik wel willen winnen!" 

Et voila, Storm, je wint het, op de laatste nipper! Dames, mail als de bliksem (dus ten laatste morgenvroeg) jullie namen en adressen naar info@eloleo.be, want de post werkt niet voltijds deze week en de tickets komen met zegel en al jullie richting uit!

9 opmerkingen:

Curieus naar wat jij er van vindt!