donderdag 16 mei 2013

Een workshop, een oorlog, een kooppatroon en een give-away

De wereld staat niet stil. (Om eens een blogbericht te openen met een dooddoener van formaat.) Ook wel: stilstaan is achteruitgaan. Dat heeft ook Femma begrepen. Een paar jaar geleden had ik eens vreemd gekeken bij het voorstel om KAV-lid te worden. Maar KAV deed wat ik ook zou willen kunnen: verjongen. En aangezien ik een verenigingsmens in hart en nieren ben, vind je me sinds kort al kokend, kleurenzoekend en - oh ja - al handwerkend op de activiteiten die de gloednieuwe plaatselijke Femmagroep organiseert. Ze hadden maar één avond nodig om me een stortplaats te geven voor het clichébeeld dat ik had van de grootste hobby van mijn schoonmoeder. Die ik nu met plezier met haar deel, zij het in een lichtelijk verschillende groepssamenstelling.

En dus werk ik ook met plezier mee aan Femma maakt het op 8 juni in Leuven. Op die dag laten de Femma-madammen zien dat zij eigenlijk nooit zijn gestopt met wat nu weer zo in is: zelf maken. Neem een kijkje in het aanbod en kom gerust eens langs! Een workshop uit Zo Geknipt! was het eerste plan. Maar mijn aversie voor bandwerk is zo groot dat ik zin had in iets nieuws. Dus tekende ik een schoudertas met een kleurig accent in de een stolplooi. 

schoudertas

En met een 'valse paspel' die een mooi kadertje trekt rond de sierband bovenaan.

valse paspel

binnenkant

Die gaan we maken, de 12 workshopdeelnemers en ik! Jij kan daar een van zijn, als je zin hebt. Ongeveer gelijktijdig met de Femmavraag zaten mijn wederhelft en ik voor het betaalscherm van Syrië 12-12, te lezen wat die mensen daar met onze gift zouden kunnen doen. Welk getal we er ook op plakten, het bleef aanvoelen als peanuts. En dan vraag je je af: wat heb ik echt nodig? Wat zijn de extra's waarmee ik een broodnodige druppel op de gloeiend hete plaat kan spelen? Iets wat iedereen voor zichzelf moet uitmaken, uiteraard. Ik besloot, de herinnering aan Van Katoen nog vers in het geheugen, niet te piekeren en gewoon wat extra's te creëren:

Ik verkoop het patroon en de handleiding voor de tas aan 5 euro per PDF. 
De opbrengst gaat integraal naar de slachtoffers van de oorlog in Syrië.


handleiding

Je koopt een PDF met een uitgebreide stap-voor-stap handleiding, getest door vier naaisters met gevarieerd handwerkcurriculum, o.a. door de K1-mama's en door mijn vaste VanKatoenPatronenbuddy, die ook de technische kant van de verkoop voor haar rekening nam, waarvoor dank! Het maken van de tas vraagt weinig tot geen ervaring. 

Want je hebt deze lente toch geen reden om te zonnen, de naaimachine roept. En een oorlogsterrein is toch geen plaats om kinderen te laten opgroeien. Je zou de aankoop van het patroon dus een win-win kunnen noemen, maar dat klinkt een beetje wrang in deze omstandigheden.

Je hebt nog steeds alle redenen om af te zakken naar Leuven op 8 juni. Ook wie de workshop volgt, draagt bij: de vergoeding die ik krijg voor die uurtjes naaiplezier, gaat ook mee in de 12-12-pot. En om zo veel mogelijk geld in dat permanent-te-lege laatje te krijgen hier nog een kleine give-away als motivator om het woord te verspreiden. Deze versie van de tas maakte ik voor mezelf.
 Mijn schoudertas

Met een lapje soepele jeans en een mooie rode Kokkavoering van bij Bambiblauw. Met aan de binnenkant wat extraatjes die niet in het patroon zijn voorzien: een gsm-zakje en een sleutellus. 

binnenkant met extra's

Laat hieronder een comment achter, waarin je vertelt hoe je wil helpen om de boodschap te verspreiden. Dat mag op je blog, op je Facebookprofiel of -groep, in een mailtje naar de snit-en-naad-club van je groottante, of door met fierheid je eigen exemplaar te showen en het verhaal erbij te doen, het maakt niet uit. Ik zou het gewoon fijn vinden als de boodschap terecht komt bij zo veel mogelijk handwerkers-met-een-hart: je linkt best naar de plaats waar het patroon te vinden is. Onder alle comments verloot ik op 1 juni een afgewerkt exemplaar van dezelfde schoudertas als de mijne, in jeans met rode Kokka. 

Illustratie nodig bij je verhaal? Gebruik gerust deze afbeelding:Laat de give-away je vooral niet tegenhouden om zelf met het patroon aan de slag te gaan. Syrië heeft het nodig!

Edit: de give-away en verkoop voor Syrië zijn afgesloten, het patroon bestellen kan nog bij Mind the Whale.

122 opmerkingen:

 1. Ik koop alvast je patroontje en maak met veel plezier wat reklame voor dit super project. Knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ideaal! Ik was net op zoek naar een vervanger voor mij tot op de draad versleten Eloleo kringlooptas.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. awel, ik koop, doe mee en link op facebook en blog en maak mondreklame. :-) 't zou leuk zijn als ik win maar ik maak hem dan toch nog zelf. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. help!!! ik heb geen pay pal. kan ik dat echt niet met overschrijving??????? ik zou het jammer vinden moest ik dat niet kunnen kopen. :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stuur me even een mailtje! rietblogt (at) gmail (dot) com
   Ik had mezelf beloofd dat ik niet met overschrijvingen zou beginnen maar allez vooruit, zo lang de give-away loopt wil ik nog wel een tandje bijsteken en zelf doorstorten naar 12-12, zodat niemand uitgesloten wordt. ;-)

   Verwijderen
 5. Mooi initiatief Riet!
  Ik had al reclame gezien voor die workshops en ik was er over aan het nadenken om er eentje mee te pikken.
  Als het er nu niet van komt, kan ik de tas thuis ook maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super! Ik was net mijn hoofd aan het breken over welke tas ik zou willen maken om mijn kaften, verbeterwerk, ... (alles wat niet meer in mijn boekentas past) mee te sleuren van klas naar huis en de omgekeerde weg.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gekocht! Mooie actie. Ben benieuwd naar de opbrengst.
  Ik probeer snel zo'n tas in elkaar te zetten en vermoed dat ik dan zal mogen vertellen waar dat prachtexemplaar vandaag komt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. vandaan dus. Facebook doe ik ook, dat zag ik hieronder en was ik vergeten :)

   Verwijderen
 8. Fantastisch initatief. Patroon gekocht. Ik zet je in de zijbalk van mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi initiatief dat MOET gesteund worden! Ik maak reclame via facebook en zet jouw berichtje op mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel mooi initiatief! Ik heb de actie gedeeld op facebook, plaats nog een blogpostje en probeer mijn collega's op de creaworkshop te overtuigen.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. gedeeld op FB en morgen hang ik een printje op op 't werk. Dat zit ook wel wat creatief volk!
  Super initiatief, heel veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tuurlijk gelijk gekocht. Super mooi patroon en onwijs goed doel! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Geweldig leuke tas!
  Ga hem zo kopen en probeer het op Facebook te krijgen :-)
  Winnen is altijd leuk....maar als ik niet win heb ik tocn het patroon :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik ga het patroon ook aankopen want ik vind het een prachtige tas en vind het heel fijn op deze manier Syrie ook wat te steunen. Ik zal ook reclame maken op mijn blog, facebookpagina. Dat wordt een werkje voor morgen want nu wil ik verder gaan naaien :-)

  Lieve groetjes,

  CreativEls
  http://koekjehaakjemaakje.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Besteld en betaald!
  Mooie tas, en een zeer nobel initiatief!!
  Ik doe graag mee met de Give-Away, zo heb ik dadelijk een goed voorbeeld vooraleer ik de tas maak ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie tas met mooie details voor een goed doel! Ik schaf het patroon aan! Zal hem aanprijzen onder mede-creatievelingen, en mogelijk eens doorzetten met mijn blog en dan een homemade (en/of een gewonnen :-)) exemplaar showen.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. De link voor dit prachtig initiatief (chapeau!) staat al te blinken op mijn blog. Het patroontje wordt één dezer dagen aangekocht wanneer ik mijn Paypal-account eindelijk terug aan de praat krijg.
  You go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Voila, het patroon ligt al geprint klaar, voor na het weekend! nu nog hopen dat zich snel de tijd voordoet om hem te maken.
  Reclame is gemaakt via Facebook, hopla, laat de centjes nu maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat leuk, heb hem direct gepind met de benodigde boodschap! Goed idee van je!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik twitter en facebook het met plezier en ik maak maandag werk van de aankoop van het patroontje!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Heel mooi initiatief! Dit koop ik met plezier. Mocht ik hem winnen zou dat heel fijn zijn maar ik maak alvast zelf eentje!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. hupsakee,
  Het patroon zit al in de mailbox en je link werd gedeeld op de Kiddiffit pagina!

  U bent een goed mens! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 23. mooi initiatief. ik heb ook m'n bijdrage aan 12-12 geleverd, een hele tijd geleden, maar vond dat toen ook zo ontoereikend. ik wist er wel niet zo meteen zo'n mooie mouw aan te passen als jij. ik post het meteen op facebook en op m'n blog!

  http://kellyjadestyle.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ziezo, gedaan! ziehier: http://kellyjadestyle.blogspot.be/2013/05/riet-en-iedereen-die-kan-voor-12-12.html

   Verwijderen
 24. Wat mooi! Zowel de tas, als het hele idee erachter!! Chapeau!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met veel plezier gedeeld met m'n facebookvriendjes!

   Verwijderen
 25. Geblogd en in tweevoud gefacebookt. Supertoffe tas, ik heb al direct zin om eraan te beginnen :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Zo, ook geblogd en patroontje aangeschaft en direct de stoere meidenjurk er nog bij! Hopelijk levert het véééél op voor Syrie 12 12.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Een nobel initiatief ! Dat komt hier in de sjakosj en op de blog ! Veel succes met de actie !

  BeantwoordenVerwijderen
 28. voila, weeral een goede daad gedaan vandaag... hoewel uw goede daad een veel mooier initiatief is.
  Facebook en blog zijn up to date.
  Patroontje aankopen is voor morgen, ik moet het paypallgegeven eerst eens bestuderen....
  x
  Mie

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Mooi initiatief!
  Heb het patroon gekocht, supertoffe tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Mooi initiatief en mooie tas. Heb het op mijn blog en op facebook gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Super initiatief! Ik doe ook mee, heb het gedeeld op mijn blog.
  Succes met dit mooi gebaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Gekocht en gedeeld op mijn blog. Mooi initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik ga het patroon aankopen (dit weekend), Ik maak een tas, ik zet die op mijn blog met de juiste link bij. en ik deelde het ook al op facebook.
  Maren (hoemmelke.blogspot.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Voilà, gekocht en ook berichtje geschreven op facebook.
  Dan nog een mailtje verstuurd naar mijn leerkracht van naaien in het volwassenenonderwijs.

  Wat een prachtig initiatief Riet!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Wat een mooi initiatief. Ik ga alvast een patroon bestellen. De tas maken zal nog niet voor meteen zijn, want ik moet eerst dringend een indianenjurkje voor dochterlief en een cactus-kostuum voor zoonlief maken. In tussentijd wil ik wel pronken met jouw tas :-). Ik werk bij de "concurrentie" van KAV: de KVLV. En ook wij zijn eigenlijk nooit gestopt met wat nu weer zo in is: zelf maken. Ik zal met veel plezier jouw tas voor Syrië bestoefen en aanbevelen bij mijn collega-naailiefhebsters. Want of we nu naaien bij de KAV, de KVLV, gewoon thuis, in een naaiclubje: het belangrijkste is dat we nu met z'n allen naaien voor Syrië.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. De link naar het kooppatroon wordt gretig gedeeld op facebook!!

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Hopla. Ik zat vanochtend met mijn zus op de trein, en die droeg haar ipad mee in een plastieken zakske, omdat die niet in haar sjakos paste. Dus ik beloofde voor haar een tas te maken. Dat patroon wordt hier dus stante pede gekocht, zodat mijn zus bij al haar collega's kan gaan stoefen en zo nog wat collega's en treinreizigers kan aansporen om ze te maken. En the word spreaden via facebook en pinterest, dat is een kleine moeite he.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Net een mailtje gestuurd. Ik ga ook delen op facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Geweldig initiatief! Ik het patroon meteen kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 40. ik ga* (te enthousiast, te snel... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Mooi gebaar! Ik heb het patroon al gekocht. En nu nog een beetje reclame maken voor zo'n hartverwarmend initiatief.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Leuk! Ik heb het alvast gekocht en de link op mijn facebook-pagina geplaatst.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ik ga het me direct aanschaffen! Super initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Bedankt voor dit super-initiatief!
  Alle beetjes helpen, dus uiteraard doe ik ook mee.....
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hey,

  Na de voorpagina van de morgen heb ik ook meteen gestort ... mijn zoon is ongeveer even oud als het jongetje op de foto en ik had tranen ik mijn ogen toen ik de foto zag.
  Ik help je dus graag met dit initiatief.
  Ik maak een post over je actie en koop meteen het patroontje.
  gr
  Jelle
  lokakid.blogspot.be

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik ken het, ik kon die krant hier gewoon niet laten liggen...

   Verwijderen
 46. Ik heb je patroontje zonet gekocht, en zal de dames in mijn naailes (in Engeland) aanporren om hetzelfde te doen. In de lessen "tassen maken" kunnen we dit project aanpakken! En uiteraard is dan het ultieme voorbeeld van de "designer" voor deze dames iets om naar uit te kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Voila,
  http://lokakid.blogspot.be/2013/05/help-syrie-1212.html
  Ik hoop dat het helpt !

  BeantwoordenVerwijderen
 48. voila. in het trotse bezit van een patroon waar ik helemaal niets mee kan doen als naaileek, maar omdat het voor het goede doel was: met plezier gekocht.
  En gedeeld! Alle mede-tuinbloggers zijn alvast op de hoogte ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Ik waag graag een kansje! En ik ga je vandaag mailen voor het patroon! Goeie actie!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Super initiatief! Ik stuur je een mailtje voor het patroon én heb een link geplaatst op mijn blog en facebook!
  groetjes,
  Valerie

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Natuurlijk maak ik daar graag reclame voor op feestboek :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Een groot hart én creativiteit om het in de praktijk om te zetten, leuk initiatief, Riet!
  Met veel plezier aangekocht en gedeeld op facebook!
  Groetjes,
  Katleen

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Gekocht ! en een gigantische link op mijn blog REGIMSANSEL geplaatst :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Heel mooi initiatief, dat steun ik graag! Ik heb het patroon net gekocht en de actie gedeeld op mijn facebookpagina. En ik waag natuurlijk ook een kansje want die tas vind ik wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Gekocht! Voor de familie Fouaz uit de buurt van Aleppo die ons jaren geleden onderdak bood toen we met onze fiets stonden te schuilen voor de regen en wiens telefoon sinds enkele maanden niet meer wordt opgenomen...
  (we waren op fietsvakantie in Syrië)

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Chique tas, gaat mijn Madame blij mee zijn ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Natuurlijk koop ik 'm ook! Eigenlijk heb ik niet echt 't gevoel van iets te geven omdat ik er zo'n mooi patroon voor in de plaats krijg.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. de mastercard ligt hier klaar, ik koop gewoon alvast een verjaardagskado voor mezelf en ga het nog eens op facebook zwieren

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Heel mooi initiatief! Ik koop graag het patroon om je actie te steunen! Succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Ik koop alvast je patroon en bij mijn volgende blogbericht (morgen) maak ik zeker een beetje reclame, opdat er nog meer mensen hun bijdrage doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Ik heb je net op m'n blog gezet, en ga je ook pinnen. Ik stuurde je ook een mailtje, want ik wil kopen, maar kan niet paypallen ... Veel succes met dit mooie initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Prachtige tas, heerlijk patroon, geweldig initiatief. Ik bestel morgen!
  En ondertussen waag ik hier mijn kans, want jou versie kan ik vast niet overtreffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 63. https://www.facebook.com/#!/Daaidieka daar staat die prachtige tas te blinken! Graag had ik ook mijn kans gewaagd natuurlijk! Morgen nog een blogpostje ook natuurlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Patroont gekocht! Link op de blog en ik ga een mini workshop geven met uw tas in de hoofdrol...

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Schitterend project, Riet, ik doe alvast mee!
  And I'll spread the word: via mijn persoonlijke FB, mijn FB-pagina én de blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Wat een hart verwarmend initiatief! Net gekocht en gedeeld op facebook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Het patroontje van deze prachtige tas mogen we toch echt niet aan ons laten voorbij gaan !

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Heb het patroon gekocht en natuurlijk op mijn facebookpagina en blog aandacht aan besteed. Nu nog kijken hoe ik de afbeelding in een zijbalk kan opslaan.
  Superactie! Mijn complimenten!

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Wat is dat weer een prachtige tas! En wat een nobel initiatief!
  Ik heb al reclame gemaakt op mijn blog en ik ga 'm zeker zelf maken en overal showen, maar toch zou ik graag nog een echte Riet-original winnen!
  Ik zet 'm zeker op de FB-pagina van 'den iClub' (ons naaiclubje onder collega's).

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Ik maak reclame bij alle naaimachineminnende dames die ik tegenkom! Ik zou ook reclame maken bij naaimachineminnende heren, maar die ben ik eigenlijk nog niet tegengekomen...

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Kan je garanderen dat ze met die centsen geen wapens gaan kopen? Ik twijfel echt. Denk niet dat ik het doe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Mieke, de opbrengst van mijn actie gaat naar het consortium 12-12: een groep van hulporganisaties die, naar mijn aanvoelen, weten waar ze mee bezig zijn en de hulp zo efficiënt mogelijk besteden. Op hun website vind je uitgebreide info over welke organisaties er aan de slag gaan met de steun, en wat ze er mee doen. Als je daar een gedetailleerder beeld van wilt, kan je best bij hen ten rade gaan. http://www.1212.be/nl/12-12/actueel/item/5277-waar-gaat-je-gift-naartoe

   Verwijderen
 72. Wat een tof initiatief! Super hoe iedereen reageert en het patroon aankoopt! Ik hoop van harte dat je de 500 haalt! Ik heb alvast het patroon gekocht en de actie op mijn blog gezet!
  (Ik wil ook wel graag meedoen met de give-away!)
  Groetjes, Nancy (stikplezier.blogspot.be)

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Gekocht! De mijne zullen juffenkado's worden dit jaar (en wss ook nog eentje voor mezelf)

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Gekocht!
  Proficiat en succes met je super initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Gekocht! een heel mooi initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 76. voilà, net een "paypalleke" gedaan sè!
  Proficiat Riet, prachtig initiatief!!!
  succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 77. oh, ja , in mijn enthousiasme vergat ik het nog: tuurlijk maak ik een linkje op mijn blog! miekemoeche.blogspot.be
  en doe ik maar al te graag mee aan je give-away!

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Een erg leuk initiatief! :-) Het is voor het goede doel en tegelijkertijd krijgen we er iets heel leuks voor! Ik kijk er naar uit om die tas te maken, alhoewel ik nog even zal moeten oefenen. (Ik naai nog maar pas.)

  IK plaats zeker een bericht op mijn blog en ik zal het ook in de zijbalk zetten. Hoe meer reclame, hoe beter... :)

  http://liesellove.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 79. graag wil ik meedoen aan de give-away.
  Heb zelf geen blog hoop niet dat dat een probleem is.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Ik deel het op mijn fb. En ik probeer een link op mijn blogs te zetten

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Tof initiatief! Ik ga het patroon meteen kopen.
  Ik zou het delen op mijn blog, maar heb daar amper lezers ;-) Dus ik zal het zo voortvertellen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. voila patroon is gekocht. En weet je, ik zet het toch maar op mijn blog. Je weet maar nooit dat ik zo toch nog iemand overuig!

   Verwijderen
 82. Mooie tas. Voor een vriendin haar veertigste verjaardag wou ik een Boleo-tas maken, maar deze zal ook vast in de smaak vallen! Ik ga het patroontje direct kopen ('k zal eerst een mailtje sturen, aangezien ik niet kan 'paypallen').
  Ik breng mijn collega-naaisters van KVLV op de hoogte van het fantastische initiatief!

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Spijtig dat het nodig is, maar wel heel leuk jouw nieuwe actie! Ik kocht er meteen ook eentje voor de beste vriendin!


  Veel liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. ik waag ook een kansje omdat ik zo'n tas geweldig goed zou kunnen gebruiken want ik ben de mijne juist kwijt geraakt op de bus :(
  en ik maak ook even reclame voor jouw actie op mijn blog: http://demierendeleeuw.blogspot.be/2013/05/karma.html

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Goede actie!! Weet dat je initiatief ook door 'doe-het-zelvers' in Azie wordt gesteund :-))!
  A.s. maandagavond beginnen we er met zijn 4-en samen aan! Super leuk!
  Zal je actie ook op mijn fb en blog zetten (familietheysinsingapore.blogspot.com).
  En die tas willen we natuurlijk deze kant op hebben, dan kunnen we nog zien wie hem het hardst verdient! Succes met je actie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Gedeeld op facebook en mailtje verstuurd voor het patroon.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Hele toffe actie !! 'k Wou erover bloggen op de Bernina blog, maar blijkbaar had jij hen ook al gecontacteerd. Vandaag verscheen er een post over...
  Ik doe graag mee aan de give-away, maar ga het patroon ook zeker nog bestellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Mooi initiatief! Met veel plezier een link geplaatst op pinterest, facebook en onze blog
  http://tiretenepaulet.wordpress.com/2013/05/24/naai-je-eigen-schoudertas-voor-syrie-12-12/
  Bedankt voor de give-away! Ga het patroon ook nog bestellen maar wil toch ook een kansje wagen voor jouw leuke versie!
  Succes met de actie en Op naar de €500!
  Groetjes,
  Julie

  BeantwoordenVerwijderen
 89. An-Caroline Pauwels24 mei 2013 om 21:27

  Besteld! Heel mooi!
  Kan je mij tip geven waar je die soepele jeansstof hebt gehaald? online? Al even op zoek naar...

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Super geweldig initiatief! Ik plaats een link op mijn blog, zodat dit geweldig idee goed verspreid zal worden! En uiteraard doe ik graag mee met de give-away om zo ook aan mondreclame te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Gekocht & reclame gemaakt via facebook. Binnenkort loop ik ook te showen met mijn zelfgemaakt model en ze mogen allemaal horen waar ik het patroon gevonden heb!
  Proficiat met de actie, ik hoop dat het doel ruim overschreden wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Tof initiatief! Ik heb reclame gemaakt op de Facebookpagina van Femma Emelgem. Veel succes met de actie en met de workshop op "Femma maakt het" in Leuven.

  BeantwoordenVerwijderen
 93. Toffe actie. Ik heb het patroontje gekocht en op mijn blogje gezet.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. jammer ik lees dergelijke zaken altijd te laat :( wel een super initiatief

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Bardzo podoba mi się ta torba :) I like the bag

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Ik heb de tas gemaakt! Ik naai nog maar sinds een maand of zo en het is mij prima gelukt met jouw duidelijke uitleg :-) Ik heb er een berichtje over geschreven op mijn blog: http://sheenablogt.blogspot.be/.

  BeantwoordenVerwijderen
 97. Hello!

  Sparen het leven nu!
  Doneer uw organen en weefsels om een ​​leven nu redden. Veel patiënten zijn op de wachtlijst wereldwijd om een transplantatie te ontvangen. Je krijgt het voorrecht om een ​​leven nu sparen voor een financiële compensatie. Als je klaar bent dan contact met ons op voor meer informatie over de voorwaarden via e-mail: latterdayassembly@yahoo.com
  Met vriendelijke groet

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Geachte heer mevrouw,

  Wilt u uw nier te verkopen? Bent u op zoek naar een mogelijkheid om uw nier voor geld te verkopen als gevolg van financiële breken en je weet niet wat te doen, neem dan contact met ons vandaag en wij zullen u goed bedrag aanbieding voor uw nier. Mijn naam is Dr.Raymond. Ben een Phrenologist in UBTH Specialist Hospital. Ons ziekenhuis is gespecialiseerd in de nier operaties en we ook te maken met het kopen en transplantatie van nieren met een overeenkomstige Donor. Wij zijn gevestigd in Spanje, UK, USA, Maleisië. Als u geïnteresseerd in het verkopen of kopen van zijn nieren aarzel dan niet om contact met ons op via e-mail: (drkennethraymond@outlook.com of Adamfred24@gmail.com) kunt u tekst of bel ons op 18144768385

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Wil je je nier verkopen? Of Bent u op zoek naar een kans om uw nier te verkopen voor geld als gevolg van een financiële pauze en weet u niet wat u moet doen, neem dan contact met ons op vandaag en wij bieden u een goede hoeveelheid voor uw Nier. Mijn naam is (dokter Elvis Whyte) een Phrenologist in ons ziekenhuis, gespecialiseerd in nierchirurgie en we gaan ook om het kopen en transplanteren van nieren met een levende donor. Contact Email: (doctorelviswhyte@gmail.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Hallo,
  Heeft u financiering nodig voor uw woning, voor beleggingen in onroerend goed, om een auto te kopen, om uw eigen bedrijf te creëren of voor uw persoonlijke behoeften, dan geven we zowel kort als langlopend krediet met een goed geïnteresseerde rentevoet. Neem contact op met onze email martinswaltersloanfirm@Yahoo.com of martinswalters28@gmail.com voor meer informatie. Beste groeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Wil je een nier kopen of wil je je nier verkopen?
  Bent u op zoek naar een kans om uw nier te verkopen voor geld door een financiële pauze en weet u niet wat u moet doen, neem dan contact met ons op vandaag en wij bieden u een goede hoeveelheid geld aan voor uw nier. Mijn naam is Doctor Raymond is een Nefrologist in UBTH Clinic Hospital. Onze kliniek is gespecialiseerd in nierchirurgie en we gaan ook om het kopen en transplanteren van nieren met een levende donor. Wij zijn gevestigd in India, Turkije, Nigeria, de VS, Maleisië en het Verenigd Koninkrijk. Als u geïnteresseerd bent in het verkopen of kopen van nieren, aarzel dan niet om ons per email te contacteren. Email: drkennethraymond@gmail.com of drkennethraymond@outlook.com (Adamfred24@gmail.com)
  We wachten op uw dringende reactie
  Drkennethr Met vriendelijke groet Dr Raymond.

  BeantwoordenVerwijderen
 102. We hebben dringend behoefte aan nierdonoren voor een bedrag van € 450.000,00, WhatsApp 917418483326
  Help Line: 917418483326
  Bel: +91 9036106919
  kokilabendhirubhaihospital@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 103. We are urgently in need of kidney donors for the sum of $450,000,00, WhatsApp 917418483326
  Help Line: 917418483326
  Call: +91 9036106919
  kokilabendhirubhaihospital@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Dit is om de publieke mannelijke of vrouwelijke te informeren die gezond zijn en 100% ernstig zijn bij het verkopen of om nier te kopen, moet dringend contact opnemen met Dr. Mercy Lara Ziekenhuis e-mail: mercylarahospital@gmail.com, aangezien we veel patiënten hebben die momenteel zijn Heb je een niertransplantatie nodig, zoekt u een kans om zijn nier voor geld te verkopen door de financiële pauze en we zullen 800.000EURO voor zijn nier geven. En ook hebben we hiv / hulp genezen als u de behandeling nodig heeft, stuur ons dan ook gewoon mail, CONTACT US @

  EMAIL: mercylarahospital@gmail.com

  Whatsapp nummer; +2348053930975

  dank je.

  BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!