dinsdag 11 augustus 2015

#opdeboerderijtrouwt

Ik had het al wel eens vaker over Wannes en Lotte van Op de boerderij. Meestal in taartbakcontext. Als wij weer iets te vieren hadden en Lotte daar dan zoete omkadering aan gaf. Maar nu hadden mevrouw de boerin en meneer de boer zelf iets te vieren. Ik hou van jou, ik blijf je trouw en je ogen zijn altijd blauw, namelijk! De boerderij werd het decor van een trouwfeest zoals je ze zo op Pinterest tegenkomt. Maar dan eentje waarvan ik ook oprecht kan zeggen dat het even leuk als picture perfect was.

Het grafische werk lag in deskundige handen van een andere boerderei. Teckel des huizes Lou kreeg een hoofdrol in het drukwerk. Ik kreeg de save-the-date onder ogen en moest niet erg lang nadenken over een manier om ons presentje te verpakken: zo'n lange hond, dat spreekt tot de verbeelding.

Hooooond

Ik maakte The Purl Soho Pup van The Purl Bee. En overdreef een (heel klein) beetje.

Het beest ziet er schattig teckelblind uit.

Hooooond

Maar het heeft wel degelijk ogen!

Hooooond

Hij houdt zoals veel honden van gekriebel op zijn buik... 

Hooooond

... maar heeft wel enig werk om zijn gehele lijf op de rug te keren.

Hooooond

Ik wilde centen in ballonnen, maar dat was volgens de ballonnenman niet zo'n goed plan. Dus diepten we een Zo Geknipt! original op ter verpakking. Het was tenslotte Wannes zelf die dat ontwerp mocht showen in het boek!

Hooooond

Zanne is al geruime tijd grote fan van Wannes, sinds hij haar eens een go-pro camera op haar hoofd zette en ze zich daarmee een hele grote voelde. ("Alle jongens zijn stom. Behalve Wannes!") Dus ze wilde per se ook een glimp van de trouwers opvangen. Welaan, dan, we trokken naar het gemeentehuis, gewapend met een andere toevallige vondst die prima in het thema paste.

Hooooond

Bij Ferm in Oostende botste ik op een stapeltje halve-hond-coasters van Ohh Deer, die ik moeilijk kon laten liggen. Ballonnetje eraan, en de meisjes mochten mee gaan jurkspotten!

Hooooond

Hooooond

We lieten een hondje daar, en kregen er eentje mee terug naar huis. Prima deal, toch?

Hooooond

Dikke zoenen, meneer en mevrouw. Topfeest, topkoppel. Op een topboerderijleven, proost!

23 opmerkingen:

 1. Oh, wat een zalig mooi naaisel! En dat geldhoudertje doet me toch een beetje giechelen, enige facebookconversaties van enkele jaren geleden in gedachten :-))).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk, die echt persoonlijke cadeautjes. Mooi gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schitterend, Riet! Die kunnen ze deze winter als xl-tochthond gebruiken, al is ie daar eigenlijk echt te mooi voor. Als ik ooit trouw, ik nodig je ook uit :-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, een tocht-teckel :) Wat een leuk zinnetje ook bij die coasters,goed gevonden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh dit is leuk en origineel.Kan me inderdaad voorstellen dat het niet gemakkelijk was om dat buikstofje te keren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! En helemaal iets voor jou om alles 'in het thema' te voorzien. Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik was al eens bij de hashtag gaan piepen en het zag er een geweldig feest uit. Zo eentje als ik ook wel zou willen, alleen hebben wij geen boerderij. :)
  Maar uw cadeau seg, geweldig! Ik zie u daar al toekomen met die ingepakte teckel. :D

  BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!