donderdag 15 oktober 2009

Eerlijk geknutsel


Oh-oh-oh, een award!
'Honest Scrap' heet-ie en ik kreeg hem (blozerdebloos) van Eloleo. Ik geef meteen ook even de omschrijving door, die ook mij doet grinniken: een award voor bloggers "who express themselves and write/blog from their heart & soul". Hihi.

En dan moet je 10 dingen over jezelf vertellen en de award aan 9 mensen doorgeven. Stress! Want blogland is even groot als het internet maar vaak ook maar een gezellig theekransje. Dus voor iedereen die ik in gedachten heb al is bejubeld door iemand anders: onderaan mijn lijstje!

En dan 10 dingen over mezelf die u al dan niet wist:
Ik ben een derde van een zussentrio met botanische voornamen (mijn ouders hadden niet echt een reeksje in gedachten maar noemden ons 'per toeval' Els, Riet en Linde) - ik studeerde productdesign maar ben nu hoegenaamd geen productdesigner - ik heb één blauw oog en één groen en heb daar nog nooit een sluitende verklaring voor gekregen - (o jee, tien dingen, ik heb al zoveel getaterd op dit blog dat het moeilijk is tien nieuwigheden te verzinnen...) - in de lagere school was 'doen of ik ziek was' een tijdrovende bezigheid - ik ben afkomstig uit een gemeente waar men een bier brouwt dat ik zelf niet lust - ik ben er 28 (je vraagt niet naar de leeftijd van een dame, maar niets zegt dat een dame die niet spontaan mag vertellen, wel?) - ik ben getrouwd op een druilerige dag in februari met een sneeuwfreak die op wintersport wou als huwelijksreis. (Het werd Lapland) - ik ben een uitgesproken ochtendmens - en een onverbeterbare zoetebek.

Zo. En ik stuur met héél veel plezier het award door naar:
1. Tante Hilde (die hem denk ik eigenlijk al heeft gehad maar hem zeker twee keer verdient)

Benieuwd naar het resultaat!

Oh ja, en dan moest ik ook nog de schenker bedanken! Bedankt bedankt, ook alvast voor elke keer dat ik met een engelengezichtje met naaiproblemen zal komen aandraven en jij die zonder morren voor me zal uitklaren. ;-)

5 opmerkingen:

 1. Hey wat leuk. Bedankt!
  Fijn om zo nog eens wat andere dingen over iemand te weten te komen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op huwelijksreis naar Lapland, dat zou manlief hier ook nog wel zien zitten. Bijna jammer dat we al getrouwd zijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. (van mij heb je hem ook gekregen)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk zeg, dank je wel, ik voel me helemaal vereerd!

  BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!