zaterdag 17 september 2011

Van Katoen zoekt grafisch talent

Talent, 't is een groot woord, maar 't is ook iets plezants om in huis te halen, vind ik. In ons VanKatoen-ploegje zit wel wat verzameld. Een plezier om mee rond de tafel te zitten. De lontjes van die verzamelde creatieve breinen zijn licht ontvlambaar en zo'n vergadering, dat geeft dan vuurwerk. Daar kan ik enorm van genieten. Na afloop (als de klok vaak de volgende dag al heeft aangekondigd) neemt ieder zijn emmertje smeulende kolen mee naar huis. Meer dan genoeg om ons de komende maand elke avond warm te houden met bezigheden.

Dus hebben we vandaag zo'n emmertje gevuld om uit te besteden. Misschien wel aan u? Want Van Katoen heeft u van doen! (En dan vooral als u over grafisch talent beschikt).

Vanaf het najaar willen we er voluit voor gaan. Bloglezers en Facebookvrienden worden al weken om de oren geslagen met elke stap en sprong die Van Katoen maakt. Het wordt stilaan tijd om onze blijde boodschap ook aan het zo-groot-mogelijke-publiek en aan de niet-virtuele wereld te verkondigen. Daarvoor zullen we onder andere gebruik maken van drukwerk als posters en flyers/postkaarten.

We kregen een passend logo cadeau en talent uit eigen stal bouwde daar vrolijk een website rond.

Maar er staat nog meer grafisch werk op ons lijstje en daar kan jij misschien bij helpen.

Haal je viltstiften of stoepkrijt van stal, (misschien best toch ook enige photoshop- of illustratorskills), en wordt exclusief ontwerper van het Van Katoen drukwerk. Zo promoot je ons, maar ook jezelf!

Want we vertelden al eens dat we wel iets te bieden hebben aan bedrijven en bedrijfjes. Ontwerpen voor Van Katoen bezorgt je naambekendheid, via de promokanalen die je zelf mee kan vormgeven.

(En er is vast ook iemand uit onze ploeg die een handgemaakt extraatje op dat voordelenhoopje wil gooien.)

Ideeën al op het puntje van je tong, potloden geschrept? Mail ons!
(Uiterste indiendatum ontwerp: 15 oktober 2011)

3 opmerkingen:

 1. Helaas, aan mij is geen groot grafisch talent verloren gegaan. Ik ben al lang blij als Dora de dingen die ik voor haar moet tekenen herkent :-)
  Maar ik denk eens na, misschien ken ik nog wel mensen die wel in aanmerking komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wel stuur een mailtje naar mariedevos6@hotmail.com
  zeg wat ik moet doen ! ik kan heel goed weg met photoshop en mijn mama is goed met illustrator ! dus wat kan er nog mis !
  zeg wat ik moet doen ! ik doe het met alle plezier !
  xx
  Marie-Lu

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 'k heb de figuren van 'staartjes' (katrien september) ontworpen. Nu bezig met cursus Illustrator omdat'k gebeten ben door de microbe :-) Super veel kan'k (nog) niet! Misschien moet je de opdracht iets concreter maken.

  Groetjes,
  Elke alias Trienemie

  BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!