donderdag 1 september 2016

#connectingtheknots: de winnaars!

Als het de zon niet was die mijn maand augustus kleurde, dan waren het wel al jullie zomerjurken. Ik riep op om ze met me te delen - om en passant kans te maken op een aardig prijzenpakket - en u deed dat met zo velen en met zoveel moois dat ik mijn telefoon steeds binnen handbereik had, gewoon om af en toe te kunnen genieten van al die oogsnoep. 

Ik was al lang blij dat ik niet had gezegd 'ik kies de mooiste', want dat was werkelijk onmogelijk geweest. Dus voegde ik zo veel mogelijk willekeur toe als mogelijk was. Ik ging op bezoek bij al jullie jurken, en printte een lotje voor elk knotje. Die stikte ik in willekeurige volgorde aan een draad - connecting, weet u wel - en ik gaf Liv een schaar en een plaatsje achter de slinger. Ik reken haar nog tot de analfabeten, maar alles voor de compensatie der afwezige gerechtsdeurwaarder.


En toen mocht ze, onder herhaaldelijk: "knip maar, je mag er zomaar drie kiezen, het maakt niet uit", drie lotjes knippen.

De hoofdprijs:

 Het stoffenpakket en de tas gaan naar... Creative Catoo!Tweede prijs:


De Condor kniekousen zijn voor... Lies Verlinden!


Derde prijs: 


En tenslotte: Do-Did it krijgt alle patronen van Mind the Whale!De hashtag bracht me op onbekende plekjes in naailand - daar waar ik vaak enkel de tijd heb om te passeren waar ik al eerder over de vloer kwam. En dat was geen onaangename reis, ik toon jullie binnenkort nog eens wat van mijn favorieten! Blijf vooral met me delen wat je maakt. Via @mindthewhale of #mindthewhale, op Facebook, of gewoon via mail. Want dat geeft me zin om nog meer te verzinnen. Al is het aankomende seizoen er misschien meer eentje One to hug dan voor Just knot it: ik zie heel graag wat jullie met mijn patronen toveren!Proficiat aan de winnaars, bezorg me snel jullie gegevens via mindthewhale@gmail.com!

Nog een laatste keer, een dikke dankjewel aan Petite Couture, Bellelien, Madeline de stoffenmadam, Pieke Wieke, Bambiblauw en Kousen en Karton om voor zo'n mooie prijzen te zorgen!

16 opmerkingen:

 1. Super! Heel leuk hoe je de winnaars @random koos! Ookal heb ik niet gewonnen, ik ben superblij met mijn twee 'Just knot it'-jurkjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Proficiat aan de winnaressen ! Zo'n mooie jurkjes ! En wat een eerlijke manier om ze te kiezen ! En het was leuk om mee te doen !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat aan de winnaars. Bijna, op 2 na, zelf gewonnen. Maar nu op korte tijd 2 suer toffe jurkjes rijker! Een instant happy gevoel bij het zien dat de dochters er in stralen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Whaaaaaa, zoooooo blij met deze prijs!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dikke proficiat aan de winnaars :) en Riet nogmaals felicitaties met het toppatroontje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. waaauw, zoveel leuke kleedjes die er nu in de wereld rondhuppelen! Proficiat aan de winnaars!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat. Een. Waslijn. Zoveel Knotjes, heerlijk moet dat voor jou zijn inderdaad! Gefeliciteerd aan de winnaars!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super idee! Proficiat aan de winnaars!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super hoe je de selectie maakte! Een tweede 'Just knot it' rolde vanmiddag van onder mijn naaimachine! Al gezegd dat ik het een fantastisch patroon vind! :-)
  Proficiat aan de winnaars!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Yess! Ik straal van oor tot oor!!! (vreugde dansje door de kamer...!) Wauw, wat een verrassing zeg! Dank je wel Riet en natuurlijk Liv! Ook een dikke dank je wel aan de sponsoren!
  Vandaag hadden mijn meiden beiden hun jurkjes aan naar school, veel complimenten rijker. Wat een mooi patroon, keep up the good work!
  Super leuk om de andere knots terug te kunnen vinden op instagram. Wat een pareltjes allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geweldige alternatief voor random.org. Nu voel ik mij gewoon lui ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Moh, zo'n leuk systeem om de winnaars te kiezen! Zalig gewoon....

  BeantwoordenVerwijderen
 13. #schaterlach
  Ik vermoed dat er ook maar één brein is dat deze heerlijk creatieve manier van 'lotje trek' kan bedenken, geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wow, wat eenleuke manier! Proficiat ad winnaars! Hoeveel deden er uiteindelijk mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 15. OMG! Die waslijn! En jeeeuuuj! Proficiat aaan de winnaars! En mmmm, ik heb nog leuke stofjes liggen die ik zou kunnen omtoveren tot een knoopje!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik kijk al uit naar de linkjes van jouw nieuwe ontdekkingen!

  BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!