zaterdag 29 september 2012

Aftelweek: deel 4

Hadden we gisteren een tester aan het woord die pas haar eerste stappen in de wondere wereld van het semi-geautomatiseerd handwerken zet, vandaag leggen we de sneak-eer in handen van de meest geschoolde naaister uit ons wonderteam. Het boek strooit vrij kwistig met tips. Meerdere van die weetjes leerden wij zelf van Mlle Belle. Ze naait even snel als haar mond woorden kan produceren. Wie haar kent, weet wat dat wil zeggen: gelukkig bestaan er vooralsnog geen boetes voor zware naaivoeten.

Cover_zo geknipt3

Ze nam voor ons o.a. de handleiding van de turn/zwemzak onder handen.

zwemzak
En die van de kinderportemonnee. 
kinderportemonnee
Wie binnenkort de handleiding van die zwemzak in het boek onder ogen krijgt: neem Mlles versie er  gerust nog eens bij en speel een rondje good old Zoek de 10 verschillen. U zult merken dat deze dierbare tester er haar eigen draai aan heeft gegeven. Maar hé, zelfgemaakt en 'eigen draai', dat is bijna hetzelfde. Dus wie zijn wij om haar tegen te spreken? Sterker nog: we zijn benieuwd naar uw draai. Gaat u aan de slag met Zo Geknipt? Toon ons straks gerust het resultaat!

8 opmerkingen:

Kir zei

Ik zou mll niet beter kunnen beschrijven dan:"Ze naait even snel als haar mond woorden kan produceren."
Heerlijke tekstjes om te lezen al vier dagen op rij!

Juffrouw Sanseveria zei

Ah, verdorie, ik wist dat ik die zwemzakstof uit de kringwinkel niet had mogen laten liggen! Verdorie toch!

vee zei

ik dacht dus echt dat jullie boek er vandaag zou zijn!!! ging shoppen in mechelen, stelde het bezoek aan standaard uit tot het laatste, om zolang mogelijk te genieten op voorhand en weet je wat?
HET WAS ER NIET!!!!
duidelijk dus geen "betere boekhandel"....
en dat van elke van gelderen (of hoe noemt ze) wou ik NIET kopen in de plaats!

Miss Creatuurtje zei

Ik kijk vol spanning uit naar het pakketje in mijn brievenbus, het boek is besteld! In elk geval een dikke proficiat, de voorproefjes spreken voor zich!

Riet zei

Het is pas vrijdag geleverd in de uitgeverij, dus 3 of 4 oktober is de verwachte 'winkeldatum'!

Marijke zei

Ik heb het boek besteld bij bambiblauw, bij die eerste 100. Ik kan niet wachten om het uit de brievenbus te halen, het lijkt me een fijn boek. Spannend!

Mie zei

Kijk kijk wat een schoon kind ook ;-)

vee zei

allé, volgende week dan weer een goei reden om naar 't stad te gaan :)