zaterdag 3 juli 2010

Madam Hert is gul, leve Madam Hert!

Oh, wat houden wij allemaal van give-aways. Als ik op een jaartje bij elkaar leg welk leuks er zo al in mijn brievenbus belandde, dan mag ik stellen dat ik dat een prima uitvinding vind. Alleen doe ik vooralsnog niet mee aan de nieuwe spullen-in-ruil-voor-een-link-trend. Het lijkt standaard geworden dat je, om mee te mogen doen, een berichtje op je eigen blog moet posten. Leuk, want dat zorgt voor volgers, en volgers zijn leuk. Maar ik hou het hier graag overzichtelijk dus bedankte voorlopig vriendelijk voor dat soort weggevers.

Hoewel ik nu zelf even tegen die 'reclameregel' ga zondigen! En wel hierom.

Ik wandelde vorige week eens met de babyfoon naar de drankautomaat op de hoek van de straat. Dat lijkt een daad van onverantwoord ouderschap of een overschatting van de zelfstandigheid van een 15-maander. Maar ik kon er ook niet aan doen dat de zwangerschapshormonen me het bevel gaven tot onmiddellijke aanschaf van een flesje Gini. Ik miste daardoor bijna de weggever van Madam Hert. Die t-shirts weggaf ter ere van de start van haar winkeltje en gewoon een good-old mailtje nodig had voor deelname.

En ik won nog ook!

Of we daar blij mee zijn? Wees maar zeker...
... vooral omdat er ter ere van de Madam-Hert-Foto even met ons werd gegooid...
... dus woont hier vanaf nu een fiere ambassadeur!
Ikzelf kan voorlopig helaas niet één van die leuke tanktops bestellen om u welgekende redenen. Maar ook daaraan had Madam Hert gedacht, kijk maar eens hoe het Koningskuikenshirt zat verpakt! Met die badge veranderen zelfs tentzwangerschapsjurken in hippe hemdjes.
Dus wij roepen hier in koor: Leve Madam Hert! En maken in de zijlijn vrijwillig een tijdje reclame.

7 opmerkingen:

 1. Och, al wikkel je dat kind in een oude vod, dan nog ziet ze er stralend uit! Niet dat vergelijking opgaat want het Hert-shirt is echt heel leuk en Livke in dat shirt is dus dubbel zo stralend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ... ik scoor hier nogal punten, hè. Hebbekik iets nodig van u, ofzo?
  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi cadeautjen mooi T-shirtje en ik volg je volledig wat betreft dat linkgedoe.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is toch een kind om op te eten, hé...
  *Ok, vier weken zonder moeder zorgt wel eens voor een lege maag.*

  Groot gelijk wat die giveaway-dingen betreft. Idem dito voor de voorwaarde dat je iemand moet volgen. Dat is gelijk iedereen in uw dorp een lotje geven wanneer ze naar uw verjaardagsfeestje komen. Omkoperij en gebakken (vrienden) lucht! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. als het goed is, dan mag het gezegd worden... Ik heb ook iets tegen 'verplichte' reclame op mijn blog, maar ik maak wel vaak 'onverplichte' reclame...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi kind, mooi t-shirtje, mooie verpakking, het kan niet op!

  BeantwoordenVerwijderen

Curieus naar wat jij er van vindt!